Yaşam

Minecraft Filminin Yapımı Mutlu Sona Ulaştı

Uzun zamandır üzerinde çalışılan Minecraft filminin yapımı sonunda tamamlandı. Vizyona girmesine uzun zaman olsa da, bu haber elbette biz oyuncuları fazlasıyla sevindirdi.


İlginizi Çekebilir: Minecraft PS5 İçin de Yayınlanacak Gibi Görünüyor


Her ne kadar son dönemde Fallout ve The Last of Us dizileri daha çok ön plana çıkmış olsalar da, diğer yandan bir Minecraft filmi de bekleniyor. 2010 yılında düğmeye basılan beyaz perde uyarlaması, 2023 yılının Nisan ayında yeniden ortaya çıkmıştı. Bir dizi ertelemenin ardından net tarihin 4 Nisan 2025 olarak belirlendiği Minecraft filminin yapımının tamamlandığı resmen duyuruldu.

Minecraft Filminin Yapımı İçin Jason Mamoa Paylaşımda Bulundu

Jason Mamoa tarafından Instagram hesabı üzerinden, beraberindeki birkaç oyuncu ve yapım ekibi üyesinin yer aldığı fotoğraf paylaşımı ile duyuruldu. Mamoa fotoğrafı, “İnanılmaz bir film deneyimi, gerçekten hayatımın en muazzam anlarından birisi.” yorumu ile paylaştı.

Yayınlanmasına daha bir yıl kadar bir zaman olan filmin oyuncu kadrosunda Jack Black, Kate McKinnon, Jennifer Coolidge, Danielle Brooks ve daha birçok büyük isim filmde rol alıyor. Bildiğiniz gibi senaryolu oyunla kategorisinde yer almayan Minecraft için yönetmen Jared Hess, hikayesi olmayan bir oyunun filmi üzerinde çalışmanın hayli zor olduğunu dile getirmişti. Hal böyle olunca, karşımıza nasıl bir şeyin geleceği de büyük bir merak konusu tabii ki.

It’s Always Sunny in Philadelphia’nın yaratıcısı ve başrol oyuncusu Rob McElhenney yıllar önce projeye dâhil olmuş, daha sonra ayrılmış ve yerine Peter Sollett getirilmişti. Warner Bros, Nisan 2023’te birden ortaya çıkıp 2025 vizyon tarihini resmen açıklayana kadar filmin durma noktasında olduğuna inanılıyordu.

Momoa filmde rol alacağı bildirilen ilk isimdi ancak o zamandan beri yukarıda bahsedilen yıldızlar ve Emma Myers, Jemaine Clement ve Sebastian Eugene Hansen dâhil olmak üzere birkaç kişi daha kadroya katıldı.

Minecraft filminin konusu hakkında şu anda çok az şey biliniyor. Bununla birlikte zorlayıcı bir anlatıdan ziyade yaratıma odaklanan tamamen dokulu ve bloklu bir dünyayı alıp böylesine yıldızlarla dolu bir kadroyla canlı aksiyon bir gişe filmine uyarlamak kesinlikle eğlenceli bir içeriğe yol açacak gibi görünüyor.

bakirkoy-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu